Tudor Ilade, campion la alergare montană, susține Spitalul Județean Neamț în lupta contra coronavirus COVID-19

0

“În aceste momente încercate este momentul să fim împreună pentru a-i sprijini pe cei aflați în prima linie în lupta contra coronavirus COVID-19!”, este îndemnul la acțiune pe care îl lansează asociația TOTUL ESTE POSIBIL în deschiderea campaniei de strângere de fonduri de urgență pentru Spitalul Județean de Urgență din Neamț.
Medicii din unităţile medicale din întreaga țară au nevoie de echipament de protecție, soluții dezinfectante și aparatură medicală (paturi electrice, ventilatoare), iar necesarul de articole medicale pentru spitalul din Neamț este confirmat periodic de personalul alături de care organizația își desfășoară operațiunea de strângere de fonduri.
Pe lângă contribuțiile așteptate de la persoanele juridice, asociația contează pe sprijinul fiecărui cetățean pentru a reuși să mobilizeze bugetele necesare achizițiilor de articole medicale necesare în volum ridicat. Astfel, petru Neamț, apelul la solidaritate a fost lansat odată cu inițiativa unui sportiv din Bicaz, pasionat de alergarea montană și cu rezultate deosebite în acest sport (printre acestea numărându-se și medalia de bronz la Campionatul Național de Alergare Montană pe lungă distanță, categorie tineret). Tudor Ilade (22 ani) și-a dăruit ziua de naștere asociației și proiectului FONDUL DE URGENȚĂ PENTRU UNITĂȚILE MEDICALE (campanie inișiată și implementată la nivel național de asociația TOTUL ESTE POSIBIL).
Toate donațiile prezentei campanii se constituie cu normă obligatorie pentru achiziția echipamentelor medicale necesare spitalului în context coronavirus COVID-10, conform listelor primite și actualizate de managerii din spital.
“În contextul situației dificile prin care trece întreaga lume, consider că acum este momentul să ne apropiem mai mult unii de alții și să fim solidari cu societatea în care am crescut și care ne-a definit caracterul pe care îl comportăm astăzi. Ce puteți face dumneavoastră? Puteți să va implicați activ, prin donații”, a comunicat tânărul atlet în rețelele sale de socializare.
Demarată pe 1 aprilie, campania propusă de Tudor a atras deja fonduri în valoare de peste 700 de euro, prima comandă de articole medicale aflate pe lista de priorități maxime fiind în curs și urmând a fi livrată spre Secția de Neurologie a Spitalului Județean Neamț (care de altfel a și înaintat o listă oficială de necesar ONG-ului TOTUL ESTE POSIBIL).
⭕Botoșei de protecție – 2.000 bucăți
⭕Capeline de protecție – 1.500 bucăți
⭕Mănuși din nitril – 1.500 bucăți
⭕Măști cu protecție ridicată FFP2 – 40 bucăți
⭕Viziere – 55 bucăți

Cum pot dona cei care doresc să se implice?
card: bit.ly/FONDUL_DE_URGENȚĂ_NEAMȚ
cont bancar: RO36BTRLRONCRT0386479601

Tudor Ilade este un sportiv din Bicaz, legitimat la Club Sportiv Ceahlăul Piatra Neamț. A practicat cu rezultate foarte bune sporturile de contact, iar în prezent este dedicat performanței în alergarea montană, sport în care și-a propus obiective dintre cele mai mari. Student caporal în anul III la Academia Forțelor Terestre din Sibiu, Tudor Ilade se remarcă și prin aplecarea sa față de cauzele nobile, având la activ numeroase curse îndreptate sprijinirii altor colegi alergători, prin intermediul ONG-ului TOTUL ESTE POSIBIL (http://bit.ly/TudorIlade_campanie), de a cărui susținere se bucură la rândul său, prin prisma rezultatelor obținute sezonul de alergare din 2019.

***

CONTACT:
Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org
Tudor Ilade: tudorica_tudor98@yahoo.com


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult