http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

ULTIMA ORĂ: Vama Nădlac, blocată! Speriați de coronavirus, românii revin în țară [FOTO]

0

Pe Autostrada Vestului, la Nădlac 2, sute de mașini aproape că au blocat vama. Românii au intrat în panică, speriați de amploarea pe care a luat-o virusul COVID-19, astfel încât au decis să revină acasă.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Procesul este anevoios, formalitățile durează mult, în condițiile în care toți cei care vor să intre în țară sunt supuși verificărilor și trimiși ulterior în izolare sau, dacă se impune, în carantină.

Pe aplicația Poliției de Frontieră timpul de asteptare este estimat în jurul a 50 de minute în Nadlac 2, însă în realitate se stă cu mult mai mult, cozile fiind de-a dreptul uriașe pe sensul de intrare în România.

Potrivit publicației opiniatimisoarei.ro, Cosntantin Catană, directorul DSP Arad, a declarat:

Cetatenii sunt nemultumiti, considera masurile noastre prea drastice pentru cetatenii din judetele indepartate, care doresc sa se indrepte spre domiciliu.

Primul lucru, completeaza chestionarele, scriu de unde provin, unde se duc, apoi ii conducem spre centrele de carantina din judetul Arad. Cand vom intampina probleme, vom cere sprijin.

Pana azi, cand a intrat in vigoare zona rosie pentru Italia, aveam un autoturism dedicat pentru transportul persoanelor catre carantina. In momentul in care vin cu autocarul ii conducem cu autocarul, cand vin cu autoturismele personale, ii ducem cu autoturismele propri, in centrele de carantina. Avem 4 centre cu peste 128 de locuri.

Sursa: opiniatimisoarei.ro

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult