http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Ultima probă scrisă a Bacalaureatului de toamnă

0

Examenului de Bacalaureat 2019, sesiunea de toamnă, a continuat astăzi, 26 august, cu proba la alegere, la una din următoarele discipline: geografie, biologie, chimie, fizică, informatică, filosofie, logică, economie, psihologie sau sociologie.

Conform ISJ Neamț, situația statistică a prezenței în sălile de examen la proba la alegere a profilului şi specializării a fost următoarea: 586 candidați înscriși, 464 prezenți, 122 absenți. Niciun elev nu a fost eliminat.

După proba la alegere a profilului și specializării care a avut loc astăzi, 26 august, încep probele de evaluare a competențelor.

29 august – evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă
30 august și 2 septembrie – evaluarea competențelor digitale
2 – 3 septembrie – evaluarea competențelor lingvistice într-o limba de circulație internațională.

Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 3 septembrie (până la ora 12:00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, între orele 12:00 și 16:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 7 septembrie.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult