http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Ultraj asupra viceprimarului comunei Ceahlău

0

Viceprimarul comunei Ceahlău a fost mângâiat cu viteză peste cutia craniană de către un localnic cunoscut sub numele de Uță. Mâna cu care a fost mângâiat primarul peste cap este chiar mâna lui Uță, mare cam cât un hârleț, Uță fiind un fost bodyguard pasionat de culturism. Agresorul nu este nici pe departe la prima astfel de faptă, dar nici nu ne amintim ca vreuna dintre agresiunile lui să fi fost fără niciun motiv. Agresorul a fost reținut de polițiști, adica de mascați, căci polițiștii de la comuna Ceahlău nu sunt chiar atât de curajoși.

„Ancheta a fost preluată de către polițiștii Secției de poliție Bicaz, care în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului bănuit de comiterea faptei, acesta fiind introdus în arestul IPJ Neamț, sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj.” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

sursa: ziarpiatraneamt.ro


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult