Un alt nivel de abordare: Un candidat a montat o rampă pentru o persoană cu dizabilități

0

Criticat de unii care nu au făcut mare lucru pentru comunitatea lor, Răzvan Cuc demonstrează că e omul faptelor, fără să stea la prea multe discuții inutile.

Câteva imagini apărute astăzi pe rețelele de socializare arată momentul montării unei rampe pentru persoane cu dizabilități la intrarea într-un bloc din municipiul Piatra-Neamț. În imagini îi vedem pe Răzvan Cuc și pe Vasile ”Puiu” Zaharia, un om foarte cunoscut pentru fotografiile aeriene și filmele documentare care au adus în prim-plan frumusețile județului Neamț.

Din păcate, discutând cu domnia sa, aflăm că soția nu se poate deplasa decât în scaun cu rotile și suferă și de alte afecțiuni grave. Acest om s-a chinuit până în prezent să iasă cu soția din bloc numai sprijinit de alte câteva persoane cu ajutorul cărora să coboare scările. Probabil că a apelat în decursul timpului la mai mulți pentru a găsi o soluție în acest sens, însă se pare că singurul care a acționat imediat la rugăminți a fost Răzvan Cuc.

Răzvan Cuc nu a dorit să vorbească despre montarea acestei rampe, specificând doar că a fost vorba de ajutat un om de către alt om și atat.

De aceste lucruri au nevoie oamenii aflați în situații dificile. Chiar dacă uneori nu se pot face multe lucruri pentru vindecarea unor probleme medicale, oamenii au nevoie să știe că cineva îi ascultă și le oferă o mână de ajutor când au nevoie pentru a le face viața puțin mai ușoară.

Deși pare un lucru neobișnuit pentru oamenii uitați de autorități… aceste imagini arată normalitatea. Așa ar trebui să fim tratați toți cei care nu putem să rezolvăm de unii singuri niște probleme. Și poate că după atâția ani de „UE”, ar fi trebuit ca fiecare bloc să aibă o rampă pentru persoane cu dizabilități. Și ele votează și au dreptul la o viață cât de cât normală…

Foto/Video: Monica H.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult