Un fost președinte de CJ Neamț se alătură echipei Arsene-Cuc pentru Piatra-Neamț și județul Neamț

0

Constantin Iacoban, om politic din Neamț și fost președinte al Consiliului Județean Neamț, a anunțat astăzi că susține candidatura lui Răzvan Cuc la Primăria Piatra-Neamț, îl susține pe Ionel Arsene la funcția de președinte al CJ Neamț, și, de asemenea, precizează că s-a alăturat staff-ului de campanie al PSD Neamț.

Iată mesajul transmis de Constantin Iacoban în acest sens:

Dragi prieteni,

Mulți dintre dumneavoastră mă cunoașteți bine și știți că sunt o persoană dedicată muncii și proiectelor serioase. Vreau să anunț că sunt onorat de invitația pe care mi-a făcut-o Răzvan Cuc, candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Piatra-Neamț, de a face parte din echipa sa de campanie electorală. Întotdeauna am susținut și am fost alături de oamenii care s-au implicat, au adus fonduri și au promovat proiecte bune pentru municipiul Piatra-Neamț, pentru județul Neamț.

De aceea, mă onorează să fac parte din staff-ul de campanie al Partidului Social Democrat. Sunt alături de echipa Arsene – Cuc și o voi susține, pentru că nimeni nu a reușit până acum, iar asta o demonstrează datele oficiale și realitatea din teren, să aducă atât de multe fonduri în județul Neamț. Sunt convins că Răzvan Cuc, ca primar al orașului Piatra-Neamț, și Ionel Arsene, ca președinte al Consiliului Județean Neamț, vor face tot ce le stă în putință pentru a dezvolta atât orașul, cât și județul nostru.

Am fost și sunt un om de stânga, nu am dat curs ofertelor venite din partea altor partide, deoarece PSD este partidul faptelor. Sunt convins că echipa PSD – Arsene-Cuc este cea mai bună pentru județul Neamț, pentru Piatra-Neamț.

Vă mulțumesc, dragi prieteni pentru susținerea din toți anii în care am reușit să dezvolt și să realizez proiecte frumoase pentru Piatra Neamț si pentru județul Neamț! Să aveți zi binecuvântată!”.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult