Un nemțean turmentat, scandal cu polițiștii locali din Bacău

0

Duminică, 11.08.2019, în jurul orei 07.20, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanei în timp ce executau activități de patrulare, s-au autosesizat cu privire la faptul că o persoană de sex masculin, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, circula pe mijlocul străzii în zona Gării.

În timp ce polițiștii locali încercau să îl determine să părăsească partea carosabilă au apărut două persoane, din care una de sex masculin aflată sub influența băuturilor alcoolice care a început să adreseze injurii și expresii jignitoare perturbând climatul de siguranță publică.

La solicitarea polițiștilor locali de a se identifica, acesta a refuzat să se legitimeze continuând să profereze expresii jignitoare, polițiștii locali fiind nevoiți să îl conducă la sediul Poliției Locale în vederea legitimării. Astfel, persoana în cauză a fost identificată ca fiind T.I.I. din localitatea Ion Creangă, județul Neamț și care a fost sancționată conform Legii nr.61/1991 pentru acte de tulburare a ordinii și liniștii publice, adresarea de expresii jignitoare precum și refuz de legitimare, cu amendă în valoare de 600 lei. 

S-a dispus de către conducerea instituției întărirea dispozitivelor de siguranță publică pentru aplanarea din fază incipientă a actelor de tulburare a ordinii și liniștii publice urmărindu-se descurajarea persoanelor predispuse la săvârșirea unor astfel de fapte.

Sursa: Poliția Locală Bacău

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult