Un polițist nemțean spune adevărul despre cum politicul „a pus labele” pe Poliție și se folosește de ea

0

Dincolo de ce veți vedea mai jos că spune Cănărău Ioan, vicepreședinte al Sindicatului Europol, cerând guvernanților să ia „labele de pe Poliția Română”, vă mai spunem noi câteva lucruri.

Imediat cum au venit la guvernare, cei de la PNL l-au dat afara ILEGAL pe șeful Poliției Neamț, care ulterior a fost repus pe funcție de către instanța de judecată. Deci, din primele zile de guvernare liberalii au început cu un abuz clar asupra Poliției Neamț.

De atunci și până acum s-au adunat multe suspiciuni legate de imixtiunea PNL în treaba poliției nemțene și mai ales despre folosirea poliției nemțene în scopuri de intimidare și hăituire a opozanților politici, dar aceste aspecte fac deja subiectul unei cercetări despre care nu putem vorbi și ale cărei rezultate le așteptăm cu mult interes și le vom publica pentru a ști toată lumea ce au făcut liberalii nemțeni sau, după caz, de ce au fost suspecți.. Momentan nu e nimeni vinovat, toată lumea beneficiind de prezumția de nevinovăție.

Iată ce spune Cănărău Ioan, vicepreședinte al Sindicatului Europol

Politicienii distrug Poliția Română, vădit intenționat, cu un profesionalism demolator accelerat, alimentat de nevoia infracțională de a stăpâni dictatorial societatea românească.

Polițistului român i-au fost puse în cârcă tot felul de activități nepolițienești, tocmai pentru a-l îndepărta de preocupările îndeplinirii atribuțiilor lui, acelea de a asigura protejarea cetățenilor de răufăcători, prinderea și pedepsirea celor certați cu legea, etc.

Polițiștii sunt orice altceva numai polițiști nu. Sunt registratori, statisticieni, culegători de informații covid, verificatori de persoane izolate, carantinate, secretari, contabili, magazioneri, bucătari, lăutari, s.a.m.d!

De mult timp polițiștilor li s-a impus desfășurarea de activități care, treptat, să-l îndepărteze de scopul principal al meseriei, siguranța cetățenilor.

Cancerul politic l-au transformat în moașă comunală, într-o slugă policalificată care trebuie să servească oricăror interese, în afară de cele ale plătitorilor de taxe și impozite.
Polițistul român nu mai are timp să fie polițist!

Să nu mai vorbim de impactul devastator al microbului politic care a infectat aproape toate funcțiile decidente din Poliția Română! Observăm cu ochiul liber cum politicienii au făcut preș din polițiști, pe care calcă cei ” nederanjați” din evoluția infracțională, pentru o ștampilă pe buletinul de vot!

Infecția se propagă foarte rapid, iar în scurt timp instituția va fi paralizată! Nu mai e mult până când Poliția Română va intra în stop cardio-respirator, dacă putem spune așa.

Ce-i de făcut?!
Este nevoie de intervenția CSAT!
O spunem cu foarte mare responsabilitate pentru că a devenit o problemă de siguranță națională.

Președintele României se face că nu vede cum clasa politică, într-o înțelegere comună, leagă ștreangul de gâtul Poliției Române! Ministrul Afacerilor Interne „reformează” instituția lovind cu barosul la temelie, dărâmând bucățică cu bucățică ce-a mai rămas bun!

Șefi importanți din poliție tranzacționează pe piața infracțională viețile polițiștilor, agenților din stradă li s-au legat bolovani manageriali de picioare, nepolițiștii gândesc pentru polițiști, STATISTICA a devenit atribuțiune principală de serviciu iar salvarea de vieți omenești nu mai este prilej de premiere!

Lasați polițiștii să fie polițiști!!!

Luați-vă labele jegoase de pe Poliția Română!

Reformați cu adevărat instituția, n-o mai folosiți în scopuri politice murdare, în „jocuri” infracționale cu mize electorale, nu mai vindeți viețile polițiștilor pe voturi mincinoase!

Cetățeni ai României, puneți umărul la SALVAREA POLIȚIEI ROMÂNE, altfel veți ajunge, rând pe rând, în cătarea puștii!
În fruntea țării și în birourile politico-infractionale din Poliția Română s-au instalat vânătorii de oameni, trădătorii de neam și țară.

Ce facem?!
Stăm cu mâinile în sân sau îi lovim cu parul suveranității și cu sabia democrației în cap și la picioare!

P.S. Dacă cineva din Biroul Control Intern din IPJ Neamț dorește să știe cine e autorul postării, trebuie doar să citească pe silabe!

Cănărău Ioan, vicepreședinte!”, spune polițistul.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult