Un tânăr de 19 ani a decedat în urma unei lovituri la cap

0

Acțiune în derulare a salvamontiștilor din Neamț pentru acordarea primului ajutor și salvarea unei persoane accidentata grav în zona vârfului Grintiesul Mare din muntii Bistriței. Persoana prezintă un traumatism cranian deschis, în zona este plafon de nori și nu se știe dacă poate fi solicitat un elicopter în sprijin.
Foto cu caracter ilustrativ
Sursa foto Salvamont Neamț
Uodate. In urama apelului 112 doua echipe de interventie s-au deplasat in urgenta pe valea Grintiesul Mare cu autospecilele salvamont pana unde s-a putut urca ,apoi inca cativa km ,pe jos, pana aproape de varful versantului unde s-a incercat resuscitarea unui tanar de 19 ani lovit de un arbore in zona capului(TCC acut deschis ) . Impreuna cu personalul de la ambulanta s-a incercat timp de 40 de minite resuscitarea dar din pacate traumatismul a fost prea sever. Dupa constatarile inspectorilor ITM si a criminalistului victima a fost cobarata de pe munte si predata la IML.
Condoleante familiei.

sursa: Salvamont Romania

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult