Un tânăr din Crăcăoani, victimă pe un drum public

La data de 22 iunie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani au fost sesizați cu privire la faptul că, un tânăr în vârstă de 28 de ani din Crăcăoani ar fi fost agresat fizic de persoane necunoscute, pe un drum public din Crăcăoani.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști au fost identificate și depistate persoanele bănuite de comiterea faptei.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că la data de 22 iunie a.c., în jurul orelor 00:30, în timp ce un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Crăcăoani, se afla pe un drum public din localitatea Crăcăoani, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost lovit cu pumnii și picioarele, de doi tineri în vârstă de 22, respectiv 18 ani, din localitatea Moțca, județul Iași.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma administrării materialului probator, față de cei doi tineri din Iași a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.  

a transmis IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate