http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Un tată din Bicaz, are nevoie de ajutorul nostru

0

 

Alistar Constantin este din orașul Bicaz, are 42 de ani și vrea să poată avea o viață normală alături de familia lui: soția și băiețelul de 11 luni.

În anul 2006 a fost diagnosticat cu osteosarcom (cancer osos) la piciorul stâng. După multiple tratamente și intervenții chirurgicale pentru a-și putea salva piciorul, din păcate, în data de 4. 06.2018 s-a ajuns la amputarea piciorului stâng segmentul al treilea proximal al coapsei.

„Am făcut demersuri la CAS, Primăria Bicaz și la Agenția Județeană de Plăți pentru a mă ajuta să-mi pot cumpăra proteza, dar momentan nu au fonduri. Sper că mă veți putea ajuta să-mi pot procura o proteză să pot să mă bucur cât de cât de o viață normală. M-am interesat cât ar fi costul unei proteze de care am nevoie și este peste puterile noastre financiare, costul ei fiind de 20.000 lei. Venitul meu este de 640 lei pensia de invaliditate și 375 lei indemnizatia de handicap și soția mea, care este în concediu de creșterea copilului, are un venit de 1250 lei plus 200 lei alocația copilului.”, este apelul adresat de Constantin Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț.

„Împreună putem ajuta un tată să-și recapete viața, împreună îi redăm bucuria de-a fi alături de familie. Asociația Născută Înger Piatra-Neamț este alături de Constantin. Noi, voluntarii și oamenii care ne susțin îmbrășișăm, alinăm și aducem mângâieri pentru că Dumnezeu ne oferă tot ce ne trebuie! Alegem sa ne impartim iubirea si daruirea, stergand lacrimi cu aripi de ingeri care ne sustin oriunde si oricand! Esenta existentei noastre sunt iubirea, daruirea, cercetati si aflati! Stiu ca doar uniti reusim.”, a declarat Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț.

Îl puteți ajuta pe Constantin să acopere costul de 20.000 lei pentru proteză donând în contul de mai jos. La cerere, deținem documentele medicale pentru a dovedi veridicitatea cazului.

O puteți contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

  • Alistar Constantin, Banca BRD
  • IBAN RO46BRDE280SV54239752800
  • NR. CONT: SV 5439752800

 


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult