Un vicepreședinte PNL explică foarte corect problema prețului apei la Neamț

0

Liberalii nemțeni spun că PSD vrea să mărească prețul apei. PSD nu prea se descurcă la explicat, așa că am ales să vă arătăm părerea unui liberal din conducerea națională a PNL, domnul Sebastian Burduja, absolvent de Stanford și Harvard, deci un om cu multă școală, care știe ce spune și spune că NU SE POATE să evoluam fără să creștem prețul apei. ”E momentul să depășim manipulările și minciunile care ni se vând de 26 de ani.” ”Când ai operatorul din Neamț care trebuie să facă anumite investiții nu ai cum să și scazi prețul la apă, să ai și apă și canal și să te și descurci ca operator regional. Ei trebuie să funcționeze. Trebuie să înțelegem asta cu toții.”

Este puțin ciudat faptul că liberalii nemțeni contrazic ce spunea acum câțiva ani un absolvent de Stanford și Harvard care a ajuns vicepreședinte al PNL România, mai ales că omul chiar are dreptate în ceea ce spune.

Cititorii noștri știu foarte bine că se va mări prețul la apă și de ce se mărește prețul la apă periodic. Pentru cei care nu știu (clic aici) sau (clic aici) sau (clic aici).

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult