Unde sunteți, domnilor liberali, acum când cadrele medicale nu mai au cu ce să vină la serviciu?

0

Luni de zile o parte dintre liberalii nemțeni și aplaudacii lor ne-au povestit ce rău este cu firma consiliului județean Troleibuzul, cum se dau prea mulți bani acolo și cum costă acolo mai mult decât la privați.

A prins bine la public acel circ politico-mediatic în care liberalii insinuau că ar fi bine să se dea traseele de la Troleibuzul la privați că privații fac treabă mai bună și aplaudacii amplificau ideea care acum se dovedește a fi foarte rea pentru sănătatea și viața nemțenilor.

Iată că a venit pandemia, iar unii transportatori privați au dat bir cu fugiții și nu mai fac cursele. Acum o parte din personalul din spital care locuiește în afara municipiului Piatra-Neamț nu mai are cu ce să vină la muncă. Chiar prefectul liberal cere privaților să își facă cursele și să respecte legea, doar că privații care aduceau cadrele medicale dinspre Dămuc, Costișa, Târgu Neamț și Roman, nesprijiniți real de guvern, au suspendat cursele.

Spitalul cere Prefecturii ajutor să fie aduse cadrele medicale la muncă, Prefectura cere Consiliului Județean, iar Consiliul Județean cere Troleibuzului. Troleibuzul, în urma scandalurilor și refuzurilor liberalilor de a mai sprijini societatea, la care s-a adăugat refuzul primăriei Piatra-Neamț de a mai plăti subvenția întreagă, și-a redus personalul, a trimis oameni în șomaj, a redus din trasee și acum nu poate acoperi gaura lăsată în transportul în comun de către privați.

Domnilor liberali nemțeni, ați zis că e rău cu Troleibuzul, că se cheltuie prea mult și că privații sunt mai buni. Ați băgat aproape în faliment Troleibuzul cu gargara voastră. Acum aduceți, domnilor liberali, transportatorii voștri privați și performanți să asigure transportul personalului medical. Rezolvați problema, căci în urmă cu câteva câteva luni ați aplaudat primarii care nu mai dădeau subvenția la Troleibuzul.

Dacă societatea Troleibuzul ar fi primit aceleași subvenții, nu ar fi fost presată de liberali să reducă drastic din cheltuieli și nu ar fi renunțat la traseele neperformante acum avea de unde să mute mașini să asigure transportul cadrelor medicale, dar acest lucru nu mai este posibil. Domnii liberali au spus că să se taie tot și să se facă economie ca să facă loc liber privaților care fac treabă mai bună și mai ieftină.

Invităm acum liberalii și aplaudacii lor care au contribui la sugrumarea financiară a Troleibuzului să aducă, ei sau prietenii lor transportatori privați, cadrele medicale la serviciu.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult