http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Unic în România. „Valea celor doisprezece” este deschisă vizitatorilor, în comuna Dobreni

0

În urmă cu doi ani anunțam inițiativa de construire a primului concept de „Hobbit Land” din România în comuna Dobreni, județul Neamț (click aici pentru articol).

Începând de mâine, 21 ianuarie, acest loc de poveste, intitulat „Valea celor doisprezece”, este deschis vizitatorilor, în comuna Dobreni, str. Pârâu Horaița, nr.153.

Potrivit „gazdelor”, începând cu data de 21.01.2020 orarul de vizitare va fi următorul: LUNI – 09.00-16.00, JOI – 12.00 -14.00. Prețul biletului este 15 lei/ adult, 5 lei copii peste 7 ani, copii până în 7 ani gratuit. Vizitele se pot face doar în zilele și între orele afișate mai sus, pentru a respecta intimitatea turiștilor cazați. Oaspeții care servesc masa în incinta satului de vacanță nu plătesc taxa de vizitare.

Doritorii se pot caza în căsuțe eco, inspirate din „Stăpânul Inelelor”, fiecare cu specificul ei. Micul dejun este inclus, și la cerere și cina, se arată în descrierea de pe pagina de Facebook.

Scopul principal al acestui sătuc de vacanță este de a oferi un loc de cazare, de relaxare și desprindere de cotidian, dar, având în vedere unicitatea locului, vizitatorii sunt bineveniți în timpul programului prezentat mai sus.

„Am creat un sătuc după o poveste superbă, care să ne ajute să ne deconectăm de cotidian, un loc în care toți cei care vin pentru o zi sau pentru o săptămână să poată visa. Un loc care să ne aducă aminte sau să ne redea vremuri în care fericirea venea din lucruri mici. Vă așteptăm să ne treceți pragul, chiar dacă doar pentru a ne încerca preparatele sau a vă relaxa în saună și ciubăr, pentru a dormi într-o căsuță unică din pământ și lemn sau doar pentru a participa la clăcile noastre!”, spun inițiatorii acestui minunat proiect.

Mai multe imagini aici (click).

Căsuța DAVOS

FOTO/VIDEO/SURSA: Valea celor doisprezece/Facebook

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult