Unii liberali vor să suprime activitatea ziarpiatraneamt.ro

0

Unii liberali (aici nu ne referim neapărat la membri cu acte ai PNL) au pus la punct un plan prin care unele instituții să efectueze controale cu exces de zel asupra activității noastre (lucru care a început deja, dar nu au găsit nimic).

Pe lângă planul prin care se folosesc abuziv instituții ale statului în scop de compromitere a activității noastre și pentru care EXISTĂ DOVEZI, mai există un plan prin care anumiți jurnaliști trebuie să scoată în mod tendențios în spațiul public informații menite să ne scadă credibilitatea.

Adică, de exemplu, vor lua contractul nostru cu Complexul Muzeal de 800 lei/lună, pentru care am făcut un număr de articole lunar, în mai multe publicații, cu un preț ridicol de mic pe articol și îl vor prezenta tendențios, spunând că am luat de la o instituție de cultură zeci de mii de lei, dar omițând să precizeze că banii au fost luați pe parcursul a ani de zile și pentru zeci de articole. Acesta este un exemplu de mizerie de joasă speță care ni se pregătește, dar acesta va fi principiul prin care vor ei să ne atace. Un plan infantil, dar care creează deranj și suspiciuni.

Important este ca acești indivizi să înțeleagă măcar în ultimul ceas că le știm planul, le știm modurile de operare și avem probe prin care putem să dovedim nu doar faptele, ci și forma continuată a acestora.

Nu vă mai chinuiți, domnilor. Au încercat alții mult mai buni și mai securiști ca voi să ne închidă gura și nu au reușit. Nu furăm singuri sau împreună cu cineva. Muncim de ne sar capacele și ne sacrificăm viețile personale ca să facem performanță. Facem foarte multe sacrificii și dacă vreți să ne închideți gura ”vom muri cu voi de gât”, cum spune o vorbă românească veche. Nu ne speriați cu mizeriile voastre, ci mai mult ne motivați. Nu vă mai faceți scenarii că ne vom preda ca să scăpăm de abuzurile și mizeriile voastre. Nu veți vedea acest film.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult