http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Urare emoționantă adresată unui primar din Neamț

0


Sâmbătă, 16 februarie, primarul comunei Hangu, domnul Gavril Lupu, a mai adăugat o pagină în cartea vieții sale. Cu această ocazie, bibliotecarul Liliana Pântea a ales să îi ureze un „La mulți ani!” diferit prin care să îi mulțumească pentru tot ajutorul și sprijinul oferit :

LA MULȚI ANI, domnule primar, GAVRIL LUPU!
Aș vrea să fac cuvântul ”MULȚUMESC” mai cuprinzător, să poată încătușa în el întreaga mea recunoștință, pentru felul în care ați înțeles să sprijiniți necondiționat Biblioteca Hangu!
Vă MULȚUMESC pentru că ați avut încredere în mine și ați îngăduit ca ideile și proiectele noastre abia conturate, să prindă viață și să se întâmple!
Vă MULȚUMESC pentru că mereu ați găsit timp și resurse, pentru a oferi Bibliotecii Hangu șansa de a se reinventa și posibilitatea de a fi alături de copiii, de dascălii și de oamenii comunității noastre!
Vă MULȚUMESC și vă doresc sănătate și bucurii înzecite din bucuriile celor care ne trec pragul!”, bibliotecar Liliana Pântea.


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult