http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

USL a lăsat USR în ofsaid

0

A căzut guvernul PNL. De fapt, cum am mai anticipat, PNL-ul s-a făcut că se împiedică și într-un format de tip USL s-au aranjat lucrurile ca să nu fie alegeri din două tururi.

Dacă guvernul PNL ar fi făcut alegeri din 2 tururi cum a promis celor de la USR, nu ar fi avut decât de pierdut și singurii care aveau de câștigat electoral erau cei de la USR.

Deci, alegerile din 2 tururi nu se mai văd la orizont, așa că USR și-a luat o mare țeapă de la PNL, lucru pe care noi l-am anticipat de mult și iată că s-a adeverit.

Acum, dacă politica românească funcționează la fel de pervers ca întotdeauna, nici anticipatele nu ar trebui să devină realitate că doar nu a pus PSD-ul un candidat așa de slab la prezidențiale ca să câștige Iohannis fără emoții. Totuși există o variantă în care PSD+PNL=Love și să fie anticipate, ceea ce ar avantaja PNL-ul, dar dintr-un singur tur ca să fie avantajate și PSD, și UDMR.

Oricare variantă ar fi de acum încolo, un lucru este clar. PNL și PSD au lăsat USR-ul în ofsaid, doar că USR-ul este încă prea mândru ca să recunoască că a fost așa de naiv și s-a lăsat păcălit de la cei pe care i-a ajutat să dea jos guvernul PSD ca să își pună guvernul lor.

Așteptăm cu mult interes momentul în care cei de la USR se vor trezi și vor realiza că ei trăiau în lumea lor în care nu exista ”stat paralel” și credeau că pot să ajungă la putere doar prin metode electorale și democratice și nu au făcut nimic ca să se securizeze contra ”statului paralel”, pentru că din punctul lor de vedere nu exista.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult