Vânzător prins cu marfă expirată în magazin. Polițiștii locali l-au amendat cu 500 de lei

0

Poliția Locală Piatra-Neamț a organizat și desfășurat joi, 15 octombrie, începând cu ora 7:30, o acțiune pe linia respectării prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea virusului SARS – CoV2 în Piața Centrală, Piața En Gros, Bazarul din Piatra-Neamț, precum și în mijloacele de transport în comun. (Pentru detalii click AICI)

Totodată, cu ocazia verificării de către echipajul Biroului Control Comercial, a mai multor societăți comerciale, s-a depistat că vânzătorul unei unități economice a expus spre vânzare câteva zeci de sticle și doze cu bere și făină expirate încă de anul trecut. Acesta a fost sancționat potrivit Legii 12/1991 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, cu amendă în valoare de 500 de lei, totodată dispunându-se măsura complementară de a retrage de la vânzare produsele cu termen de valabilitate depășit.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult