http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Venus Rifil Piatra-Neamț, surpriză frumoasă la Memorialul „Cristi Breb” de la Timișoara

0

Echipa de rugby feminin Venus Rifil Piatra-Neamț, antrenată de prof. Eusebiu Popa, a lăsat o impresie frumoasă la cea de-a XVII-a ediție a Memorialului „Cristi Breb” de la Timișoara (minirugby şi old-boys), desfășurat în perioada 3-4 august.

Evenimentul a fost organizat de Club Sportiv Warriors Timișoara (Războinicii Timişoreni).

În cadrul turneului, fetele au făcut senzație în meciurile cu cele două echipe de băieți (12-14 ani), de la clubul „Războinicii Timişoreni”.

Fetele au făcut o surpriză plăcută. Toată tribuna le-a aplaudat.”, a precizat prof. Eusebiu Popa

A fost singura echipă feminină de rugby din cadrul turneului.

Mulțumim pentru invitația făcută echipei „Mâtzelor Negre”, Organizarea a fost una excelentă. Este cea de-a treia participare la acest turneu. Echipa s-a mișcat bine. N-am avut la dispoziție tot lotul, câteva fete fiind plecate în concediu cu părinții. Curățenia continuă la echipă. Calitatea primează, nu cantitatea. Selecția continuă. ”, a mai transmis Eusebiu Popa.

La turneul de la Timișoara, prof. Eusebiu Popa s-a bazat pe următoarele sportive (vârsta 11-14 ani): Ciorobîtcă Paula (căpitan de echipă), Apăvăloaie Loredana,  Mândrilaș Diana, Barna Izabela, Adăscăliței Denisa, Lamatic Karina, Popa Alexandra.

Antrenamentul echipei se desfășoară la Bodești, pe terenul pus la dispoziție de primarul Barna Marinel.

Odată cu începerea anului școlar, prof. Eusebiu Popa va continua selecția în cadrul școlilor din Piatra-Neamț și din împrejurimi.

În perioada următoare prof. Eusebiu Popa are în plan participarea la două turnee: unul la Focșani și un altul care se va desfășura în toamnă la Alba Iulia.

Mulțumirile prof. Eusebiu Popa se îndreaptă încă o dată către cei care sprijină performanțele acestei echipe: RIFIL Săvineşti, Temad România, Dinamic 92 Distribution Piatra Neamţ, TCE 3 Brazi, SC Cibibon și Promotop Iași.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult