Vești bune! Ce se va întâmpla cu zborurile regulate, dar și cu izolarea la domiciliu, din 15 iunie?!

0

Veste bună pentru cetățeni! Există posibilitatea ca din 15 iunie să fie reluate zborurile spre și dinspre Anglia, și nu numai, ci și pentru alte curse aeriene regulate.
Acest subiect a fost dezbătut de către Ministrul de Interne, Marcel Vela, cu internauții : „Cu ocazia analizei pentru a treia etapă de relaxare, din 15 iunie există această posibilitate, după analiza specialiștilor”, a precizat ministrul.”.

Se știe faptul că pe toată perioada stării de alertă, care expiră pe 15 iunie, zborurile regulate au fost suspendate, ceea ce a adus indignare în rândul cetățenilor.

O altă temă dezbătută, a fost cea a izolării la domiciliu a persoanelor care reușesc să între în România: „în funcție de evoluția epidemiologică la nivelul întregii țări, se poate lua oricând o asemenea decizie cu privire la nemenținerea sau menținerea doar partială a izolării la domiciliu”, a precizat ministrul Marcel Vela.

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult