Via ferrata Astragalus se redeschide oficial în acest week-end !

0

Via ferrata Astragalus se redeschide oficial în acest week-end ! Vă așteptăm la înălțime -în Cheile Șugăului- și vă dorim să vă bucurați și în acest an de aria protejată Munticelu și de cea mai lungă „ferrata” din România. Nu ignorați panourile informative și regulile locului, respectați natura și normele tehnice specifice pentru a parcurge traseul în condiții de siguranță maximă.
Păstrați biletele de acces.
ATENȚIE la cel mai mare pericol specific acestui traseu: căderile de pietre ! Mai ales acum, primăvară, dar și în tot restul anului. Siguranța pe traseu este maximizată prin cablurile foarte bine ancorate, alegerea unei rute cu multe traversări diagonale și ancore dese ce garantează un șoc de cădere minim. Dar, siguranța totală nu există, mai ales într-un masiv calcaros puternic fisurat, cu multe zone friabile. Echipamentul adecvat este disponibil la cabană Ecolog. Utilizați doar echipament de încredere, destinat special activității de via ferrata.
Contactați-ne pentru orice sugestii, sesizări sau reclamații.
Vă dorim un sezon 2019 „la înălțime” , în via ferrata ASTRAGALUS !

sursa: Via Ferrata Astragalus, Facebook


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult