http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Viceprimarul Bogdan Gavrilescu se încălzește pentru campanie

0

În timp ce social democrații nu se înghesuie la campanie, liberalii se joacă oamenii de-a sondajele și la ALDE nici ei nu prea știu ce fac, Bogdan Gavrilescu, președintele PMP Neamț, a luat la pas municipiul Piatra-Neamț, pentru a se întâlni cu locuitorii și a le asculta problemele.
Acțiunea este electorală, dar interesant îmbinată cu poziția de viceprimar din care Gavrilescu mai poate și rezolva din probleme identificate în urma discuțiilor cu pietrenii.

  • 9 februarie 2020, cartierul Dărmănești

Proiectele cetățenilor, priorități pentru noi!
Am decis să facem administrație la Piatra- Neamț, bazată pe proiectele propuse de cetățenii acestui oraș. Este important să comunicăm, să vă ascultăm nemulțumirile sau propunerile, să facem echipă împreună și să construim un oraș Piatra -Neamț, de 10+.
Știm deja, că doar împreună putem schimba lucrurile. Tu ce-ți dorești pentru Piatra-Neamț?
”,
spune Gavrilescu pe pagina sa de socializare.

  • 11 februarie 2020, cartierul Mărăței

Început de săptămână, alături de pietreni.

De această dată, ne-am oprit în cartierul Mărăței. Știți deja, că în calitate de viceprimar al orașului Piatra-Neamț, am susținut intens, proiectul prin care se schimbă toate pubelele de selectare a deșeurilor de pe raza municipiului. Am început cu zona centrală, continuăm cu toate cartierele din oraș.
Noile puncte de colectare sunt moderne, supraterane, închise și permit colectarea selectivă a deșeurilor. Containerele sunt dintr-un cadru metalic și includ câte un euro-container de 1100 l. Aceste modele permit suplimentarea sau diminuarea numărului de module, în funcție de necesitate.
Am promis, am realizat! Construim împreună un oraș Piatra-Neamț, de 10+
.
” O altă ieșire publică a viceprimarului Gavrilescu.

  • 17 februarie 2020, cartierul Gara Veche

Dl. Bogdan Gavrilescu, viceprimarul mun. Piatra-Neamț și președinte PMP Neamț, însoțit de membrii CEL PMP Piatra-Neamț, a stat de vorbă cu locuitorii cartierului Gara Veche. La acțiune au fost prezenți și dl. Cristian Sauciuc, director SC. Salubritas SA și președinte PMP Piatra-Neamț, dl. Moroșanu Ionuț Alin, director SC Parking SA și vicepreședinte PMP Piatra-Neamț, precum și consilierii locali PMP Duma Florin și George Apetrei.

Vom continua să ne întâlnim cu cetățenii din toate cartierele municipiului, să identificam și sa încercăm să rezolvam probleme cu care se confruntă.
Haideți să facem, împreună, din Piatra-Neamț un oraș de 10+
”, a
declarat Bogdan Gavrilescu.

  • 20 februarie, cartier Dărmănești, str. Aleea Ulmilor

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult