http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Viceprimarul comunei Poiana Teiului, cercetat penal pentru tăierea ilegală a 165,633 mc masă lemnoasă

0

Viceprimarul comunei Poiana Teului, Enache Paul, a făcut multe nefăcute ca să i se dea în atribuții administrarea pădurilor comunei. Ce a făcut ca să pună mâna pe pădurea comunei vom discuta separat, deoarece acolo e vorba de alt dosar penal. Acum vom discuta despre cercetarea penală care vizează suspiciunea de tăiere ilegală a unei cantități enorme de masă lemnoasă.

Surse judiciare de încredere ne spun că viceprimarul este cercetat pentru faptul că ar fi aranjat ca firma SC Tracolemn SRL să ia un contract de exploatare din cele 10.000 de hectare de pădure ce aparțin comunei și să exploateze în combinație cu firma Enadani Fruct SRL al cărei patron este chiar Enache Paul, firma fiind administrată de Enache Eugen, deci treabă serioasă de familie.

Mai concret, anchetatorii de la procuratura din Bicaz cercetează cum ar fi făcut viceprimarul Enache bani din masa lemnoasă pe care o administra în calitate de viceprimar.

Deși unele persoane spun că viceprimarul se laudă că a aranjat ceva la procurorii din Bicaz și a rezolvat și niște acte cu ruda lui care e șef de post la Poiana Teiului, se pare că situația este una urâtă, departe de a putea fi ”aranjată”. Cei de la Silvic au constatat furtul și au trimis spre cercetare penală fapta, iar, din informațiile pe care le avem, pe masa altor procurori ar fi un alt dosar legat de modul în care primarul este suspectat că ar fi plătit un jurnalist să organizeze presiuni la nivelul primăriei asupra primarului, funcționarilor și a unor consilieri în vederea trecerii administrării pădurii comunei sub directa lui coordonare. Dar acesta este un alt subiect, prea frumos ca să îl consumăm acum.

Vă arătăm actul care anunță demararea cercetării penale pentru că e bine ca cetățenii comunei Poiana Teiului să vadă cu ochii lor unele lucruri despre care nu se vorbește în comună.

Va urma…

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult