Viceprimarul Gavrilescu anunță montarea noilor sheltere de colectare a gunoiului din Piatra-Neamț

0

Viceprimarul municipiului Piatra-Neamț, Bogdan Gavrilescu, se ține de promisiunea făcută în vară. Acesta a declarat la moment respectiv că în toamnă municipiul Piatra-Neamț va avea noi puncte de colectare a gunoiului.

Iată că promisiunea a devenit realitate și primul cartier care va beneficia de noile puncte de colectare este cel central, urmând ca treptat, acestea să fie înlocuite în toate zonele orașului. Până la finalul anului 2019, vor fi montate toate cele 67 de sheltere noi, în zona centrală a orașului. Dintre acestea, 13 sunt cu module simple, 43 sunt duble și 11 puncte de colectare sunt prevăzute cu trei module.

„Noul model al punctului de colectare este suprateran, închis și permite colectarea selectivă a deșeurilor. Acesta este realizat dintr-un cadru metalic, cu pereți și acoperiș din panouri termoizolante cu suprafețe metalice. Fiecare modul include câte un euro-container de 1100 l, prevăzut cu o ușă dotată cu sistem de închidere cu cheie și au încorporate fante speciale pentru introducerea deșeurilor. Aceste modele permit suplimentarea sau diminuarea numărului de module, în funcție de necesitate.”, a precizat viceprimarul Bogdan Gavrilescu.

Foto: Bogdan Gavrilescu

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult