http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Viceprimarul primăriei Poiana Teiului nu vrea să informeze Consiliul Local despre faptul că s-a constatat un mare furt de arbori din pădurea comunei

0

Primăria Poiana Teiului a fost informată de către cei de la Silvic că s-a constatat tăierea ilegală a unui volum de 165,633 mc de arbori din pădurea ce aparține comunei. ( click aici pentru articol ).

Sarcina de a răspunde cu explicații în scris și a lua măsuri a revenit viceprimarului cu atribuții privind exploatarea masei lemnoase din comună, adică viceprimarului Enache Paul care este și suspect în acest furt. (click aici pentru articol )

Ce credeți că a făcut viceprimarul Enache care este și suspect și a și semnat pentru exploatare și acum trebuia să și verifice ce s-a furat? În loc să profite de anomalia românească în care lupul suspect este pus să numere oile lipsă, el nu a făcut nimic. Nu a informat nici conducerea primăriei și cu atât mai puțin Consiliul Local. Termenul maxim în care suspectul de tăieri ilegale trebuia sa ia măsuri și să informeze s-a epuizat pe data de 09.05.2019.

Acum că a devenit publică treaba, solicităm doamnei primar să ia vreo măsură pentru ca s-a încălcat dispoziția dată și consilierii locali, care au rămas necumpărați sau neterorizați, din Poiana Teiului să ceară viceprimarului să le explice ce trebuia să le explice de 2 luni de zile.

Poate doamna Ana Ancuța, primarul comunei Poiana Teiului se gândește mai bine și dacă constată ca e adevărat ce zicem, retrage viceprimarului Enache atribuțiile privind exploatarea masei lemnoase din comună.

Poate și Prefectura Neamț să arunce o privire la ce se întâmplă la această primărie și de ce nu și cei de la DNA să extindă cercetarea pe care o au deja și pe noile suspiciuni.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult