Viceprimarul PSD de la Roznov, dat afară pentru că s-a opus alături de PNL diminuării taxelor pentru islazuri

0

La începutul lunii vă spuneam de o inițiativă a consilierilor PSD Roznov privind reducerea taxelor la islazuri.

Am urmărit acest subiect și am constatat cu uimire că proiectul a picat cu votul contra dat chiar de câțiva consilieri PSD, în frunte cu viceprimarul PSD de la Roznov. Pentru a ne lămuri ce s-a întâmplat am cerut punctul de vedere domnului deputat PSD Ciprian Șerban, cel care coordonează politic zona Roznov.

Am observat că nu a trecut proiectul de HCL prin care PSD propunea reducerea taxelor pentru pășunile de la Roznov, acest proiect fiind respins chiar de unii consilieri PSD. Ce se întâmplă la PSD Roznov?

Aveți dreptate. Proiectul asumat de PSD Roznov prin care solicitam reducerea taxelor pentru pășuni nu a trecut deoarece chiar președintele PSD Roznov, domnul Hodor Constantin, care este și viceprimar al orașului Roznov, a votat contra.
Nu putem înțelege acest comportament care contravine proiectelor partidului, dar mai ales contravine intereselor cetățenilor, motiv pentru care s-a propus dizolvarea organizației PSD Roznov și retragerea sprijinului politic pentru domnul Hodor Constantin. Toate aceste lucruri se vor discuta cu celeritate în interiorul PSD și vă vom anunța imediat ce se vor lua decizii statutare.
Domnul Hodor nu este la prima abatere de acest gen și, dincolo de aspectul politic duplicitar, domnul Hodor purtând diverse negocieri cu liberalii din Roznov, cel mai grav este că acțiunile sale sunt nu doar contra intereselor PSD. Domnul Hodor a votat alături de consilierii PNL contra intereselor cetățenilor din Roznov, aspect care nu poate fi, sub nicio formă, trecut cu vederea.
” a declarat domnul Șerban Ciprian.

Art. pe aceeași temă

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult