http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

[VIDEO] Axialul, închis de două decenii, va fi reabilitat. S-a semnat începerea lucrărilor

0

Drumul Axial DJ 155F, închis circulației din anul 1998, va fi reabilitat. Anunțul de începere a lucrărilor a fost făcut astăzi de președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

„Sfârșitul de an vine cu o bucurie mare pentru toți nemțenii! Astăzi am semnat ordinul de începere a lucrărilor și am predat amplasamentul pentru modernizarea Axialului (DJ 155F). Valoarea acestei investiții este de 48.342.915 lei. Lucrarea se va executa pe sectorul dintre Izvorul Muntelui și stațiunea Durău, pe o lungime de 20 km. Prin acest proiect reușim să asigurăm un drum bun, facil, pentru toți cei care vor să ajungă în una dintre cele mai frumoase zone ale județului Neamț, pe Valea Muntelui. Finanțarea lucrărilor se realizează prin Planul Național de Dezvoltare Locală, banii fiind alocați în perioada în care guvernarea era asigurată de către PSD. Sunt extrem de mulțumit că reușim să modernizăm acest drum care din 1998 a fost închis circulației și care este de o importanță vitală pentru turismul și economia județului Neamț!”, a declarat Ionel Arsene.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult