[VIDEO] Cum a început să ardă fabrica de pâine ca o torță. Filmul complet

0

În această dimineață pompierii pietreni au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la fabrica de pâine Panmont din Piatra-Neamț, în zona Pieței Centrale. Incendiul s-a manifestat generalizat la nivelul acoperișului.

La ora 10, incendiul era localizat și se intervenea pentru lichidare. (Click aici pentru mai multe imagini și intervenția pompierilor)

„Prin apel la 112, la ora 09:37, pompierii pietreni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o fabrică de pâine din municipiul Piatra-Neamț.

Au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului aproximativ 30 de pompieri cu 7 autospeciale (5 autospeciale pentru stingere, o autospecială pentru lucru la înălțime și o ambulanță SMURD).

La ajungerea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la nivelul acoperișului. Pompierii au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Nu au fost victime. A ars acoperișul clădirii pe o suprafață de aproximativ 800 mp.

Datorită planșeului din beton de la ultimul etaj, incendiul nu s-a propagat în interiorul clădirii. Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.”, a transmis ISU Neamț.

Iată cum a început să ardă fabrica:

VIDEO: Flavius G.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult