VIDEO/FOTO: Pe mai mult de jumătate din Axial s-a refăcut terasamentul

0

Pe mai mult de jumătate din distanța Izvorul Muntelui – Durău, pe Axial, s-a scos asfaltul vechi, s-a pus pietriș și s-a refăcut terasamentul.
Dacă lucrările merg în același ritm după ce trece frigul, în 2 luni drumul este pregătit pentru consolidări și ce reabilitări mai sunt de făcut și asfaltat.

Teoretic, la această oră Axialul este închis, dar oamenii din zonă deja îl folosesc, deoarece au dispărut craterele din el. E ca un drum de țară neasfaltat pe care se poate merge cu o mașină normală.

Datorită pregătirii drumului, a fost îndepărtată vegetația de pe margine și drumul are din nou două benzi utilizabile de circulație.

Fiecare președinte pe care l-a avut consiliul județean în ultimii 30 de ani a promis că va face Axialul. Câtă …. și-a mai luat și actualul președinte al CJ Neamț, Ionel Arsene, când a promis că face Axialul? Și iată că se face Axialul. Cine ar fi crezut?

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult