[VIDEO] Ilegalități și nereguli grave constatate de prefect la primăria Poiana Teiului

0

Săptămâna trecută, prefectul județului Neamț, Daniela Soroceanu, a mers să participe la ședința de consiliu local pentru a încerca să medieze conflictele care sunt între grupurile de consilieri locali. Ghinion. Deși ședința era programată oficial la ora 11, consilierii locali nu erau. Viceprimarul a zis că s-au întâlnit dimineață la 8 și au ținut atunci ședința.

Nu existau nici un fel de acte cum au votat la ședință, ceea ce înseamnă că actele acestea se fac ulterior sau poate nici nu se țin ședințele, dar în acte apar ca și cum ar fi fost. Nu sunt corect avizate hotărârile de consiliu local și oricine vrea poate să conteste și să anuleze orice. Se iau hotărâri ilegale, nu au publicate declarațiile de avere și interese pe anii din urmă și așa mai departe.

În locul ședinței care ar fi trebuit să fie, dar nu era, prefectul Daniela Soroceanu a purtat discuții foarte aprinse, ore întregi, cu primarul și viceprimarul comunei și cu secretarul comunei. Din păcate pentru comuna Poiana Teiului, ne-a fost foarte greu să identificăm în orele de discuții lucruri legale și corecte făcute la Poiana Teiului. Cam tot ce se face aici este ilegal și multe lucruri chiar miros puternic a penal.

Deoarece întreaga discuție este filmată, prefectului Daniela Soroceanu îi va fi foarte greu să treacă cu vederea ce a găsit la această primărie condusă de PSD+ALDE și va trebui să ia măsuri drastice și chiar să facă sesizări penale dacă nu vrea să capete calitatea de tăinuitor sau complice.

Pentru cei care știu ce însemnă administrația publică locală, filmarea de mai jos va fi o certificare 100% că ce tot spunem despre Poiana Teiului nu doar că e adevărat, dar e chiar mult mai rău decât bănuia oricine.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult