[VIDEO] Iulian Bulai: Fără testare, Moldova riscă să devină Lombardia României

0

Deputatul de Neamț Iulian Bulai a transmis în această seară un mesaj dur. Acesta s-a declarat extrem de revoltat pentru că decizia de extindere a testărilor nu se aplică la nivelul Moldovei, ci în București.

„Astăzi am semnat un protocol împreună cu domnul Streinu Cercel, care va fi validat şi dorim să implementăm un program inovativ de tipul celui din Coreea de Sud, dorim să testăm toţi cetăţenii din Bucureşti cu echipe mobile de testare door-to-door”, a afirmat ministrul Victor Costache la Adevărul Live, preluat de Agerpres.

Iulian Bulai critică această decizie, spunând că prioritatea o reprezintă zona Moldovei unde sunt multiple focare de infecție cu COVID-19, multe dintre victime fiind chiar cadrele medicale.

Sunt indignat. Foarte supărat! Moldova trebuie testată întâi, nu Bucureștiul! Prioritatea e focarul de coronavirus. Focarul din Moldova. Asta e prioritatea de testare. Marea prioritate, de care depinde viața oamenilor dintr-o întreagă regiune. Concentrați-vă pe viețile în pericol acum, dle Costache, nu așteptați alegerile ca să descoperiți că Moldova există! Fără această testare, riscăm să devenim Lombardia României. Vrem testare în Moldova!”, a declarat Iulian Bulai.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult