[VIDEO] PIATRA-NEAMȚ: Un tânăr și un copil, transportați la spital după ce au căzut cu liftul în gol

0

Astăzi, în jurul orei 14.30, un tânăr și un copil de aproximativ 9 ani au căzut în gol cu liftul de la etajul 6 al unui bloc situat pe strada 1 decembrie 1918, în municipiul Piatra-Neamț. În ciuda sperieturii și aflați în imposibilitatea de a ieși, tânărul a transmis live pe Facebook întreg incidentul și a surprins și apelul la 112 prin care a chemat echipajele de poliție și pompieri. Apelantul a declarat că nu ar fi primul incident de acest gen, fratele său pățind același lucru în trecut.

Atât tânărul, cât și copilul reclamau dureri în zona spatelui și o stare de rău. Spre finalul transmisiunii video, s-a reușit și deschiderea parțială a ușii pentru evacuare, până la sosirea echipajelor. Tinerii au reușit să iasă singuri, acționând sistemul de urgență.

Ambele persoane vor fi transportate la spital, cu traumatisme la nivelul coloanei vertebrale și picioarelor, a transmis ISU Neamț.

Revenim cu informații.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult