[VIDEO] Româncă, voluntar pe ambulanță în Italia, despre situația COVID-19

0
FACEBOOK: GIANINA ANDREI

Gianina Andrei, originară din județul Neamț și stabilită în Viterbo, Italia, este voluntar pe ambulanță.

În plină criză pandemică, aceasta a preluat pacienți suspecți de coronavirus. Munca personalului medical și a voluntarilor este deosebit de importantă în această perioadă, iar Gianina Andrei este unul din cei foarte mulți eroi anonimi ai acestor zile care salvează vieți.

Din păcate, rata deceselor este mare în Italia, cu toate eforturile depuse. Mesajul Gianinei transmite românilor, însă, speranță și optimism și explică faptul că italienii respectă indicațiile autorităților, stau în casă, ies doar dacă este absolut necesar, magazinele sunt deschise, cu rafturile pline și nu sunt cozi.

Emoțiile nu lipsesc, dar trebuie să fim puternici, cu toții. Rămâneți în casă pe cât de mult posibil.

„Da, și eu plâng. Sunt un voluntar, sunt un om normal. Nu plâng din teamă, niciodată nu am făcut-o. Plâng ca mamă, ca soră, ca verișoară, ca prietenă. Dacă v-aș putea îmbrățișa pe toți… Plâng pentru fiica mea care este de 3 săptămâni în carantină. Trebuie să fim puternici pentru noi, pentru cei care ne iubesc. Aveți grijă de voi!”, spunea Gianina Andrei pe pagina de facebook pe 13 martie.

Un video explicativ mai jos:

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult