(VIDEO) Se lucrează din plin la viitorul Centru de Recuperare de la Dragomirești

0

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț transmite că lucrează din plin la viitorul Centru de Recuperare de la Dragomirești.

Am revenit la Dragomirești, unde se construiește Centrul pentru Recuperare Neuropsihiatrică Războieni, pentru a vedea cum a evoluat proiectul de la cea mai recentă vizită pe care am efectuat-o acolo și până în prezent! Am văzut, așa cum văd mii de oameni care trec prin zona unde se realizează lucrarea, că proiectul s-a conturat foarte bine în ultimele luni. De la demararea lucrărilor am urmărit cu maximă atenție să se respecte graficul de execuție. Constructorul a lucrat din plin tot anul și după această nouă vizită am marea mulțumire că derulăm un proiect de succes. Progresul este vizibil. Vor fi construite șapte clădiri la Dragomirești, în care vor fi găzduite persoane cu afecțiuni neuropsihice și copii cu nevoi speciale, care în acest moment sunt internate în spitalul de la Războieni sau în alte centre ale DGASPC.”, a menționat președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

Suprafața totală a clădirilor la care se lucrează în prezent va fi de 3.800 de metri pătrați. Pe lângă spațiile destinate bolnavilor, vor fi amenajate cabinete medicale, birouri, dependințe pentru personal și o sală multifuncțională.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult