VIDEO ȘOCANT: Un adolescent încearcă să înece o pisică: „Taci mă, dă-te-n m***ii mă-tii, MORI!”

0

O filmare absolut revoltătoare, de o cruzime greu de imaginat a devenit astăzi virală în spațiul public. Filmul a fost postat pe grupurile din Neamț și arată cum un adolescent ce nu pare a avea mai mult de 16-17 ani, încearcă să înece o pisică în vasul de toaletă.

Amuzat peste măsură, filmat cel mai probabil de unul dintre „prieteni”, individul împinge forțat biata pisică în vasul de toatetă, se așează pe capac și trage apa de nenumărate ori. La un moment dat sunetele disperate ale bietului animal aflat în agonie încep să îl agaseze, dar nu renunță: taci mă, dă-te-n m***ii mă-tii, mori!”

Din fericire, planul diabolic a eșuat iar bietul animal a reușit să scape cu viață. Ne întrebăm, în astfel de cazuri, ce fel de educație a primit acest copil? De unde atâta ură, atât sadism împinse la extrem?! Ce-ai avut măi copile cu acest suflet?!

Încă nu am reușit să aflăm cu certitudine unde s-a întâmplat dar sperăm ca autoritățile să se autosesizeze, dacă nu au făcut-o deja. Un astfel de comportament este absolut inadmisibil! RUȘINE!!

Sursa: Facebook (Alexandru Alice)

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult