http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

,,Viitorul nostru ai putea fi TU!” – excursie de documentare în zona Târgu Neamț

0

Duminică, 2 iunie 2019, în cadrul proiectului educațional ,,Viitorul nostru ai putea fi TU!” a avut loc excursia de documentare în zona Târgu Neamț organizată la inițiativa elevilor Liceului Carol I Bicaz pentru elevii de la Complexul de Servicii ,,Ion Creangă”, Piatra Neamț. Prin această excursie s-a încheiat un parteneriat educațional frumos de 2 ani între cele 2 instituții. Scopul acestei colaborări a fost susținerea unor activități de voluntariat axate pe organizarea unor evenimente pentru petrecerea timpului liber în sprijinul copiilor de la Complexul de Servicii ,,Ion Creangă”.
Coordonați și însoțiți de doamnele profesoare Ioana Țepeș, Roxana Dumitrașcu, Mihaela Apetroei, Elena Fodor, Carmen Constantin și d-na pedagog social Paula Berea, elevii au avut ocazia să viziteze Casa Memorială Ion Creangă din Humulești considerată leagănul copilăriei marelui povestitor, Muzeul Popa de la Târpești, cu o impresionantă colecție de artă populară autentică și de obiecte folclorice, vestita Cetatea Neamțului, reper cultural și istoric, tărâm al legendelor.
Elevii au avut ocazia spre finalul excursiei să viziteze și Mănăstirea Neamțului din Ținutul Zimbrului. Cu bunăvoința starețului Arhimandrit Benedict, de la mănăstire, elevii și profesorii au fost poftiți la o masă gustoasă mănăstirească.
sursa: Liceul „Carol I” Bicaz


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult