Vlad Cătălin Ciucanu din comuna Ceahlău, exemplu de ambiție, perseverență și curaj

0

Din când în când, ziarul nostru a lăsat deoparte știrile despre accidente, incendii etc. și a încercat să aducă în fața dumneavoastră talentul unor copii, de asemenea a prezentat viața, dorințele și visurile unor tineri!
Intenția noastră este de a-i promova, dar și de a oferi învățăminte celor mai mici, citind experiența de viață a celorlalți, pornind astfel “la drum” cu o bază solidă și un bagaj de cunoștințe!
Astăzi vi-l facem cunoscut pe Vlad Cătălin Ciucanu din comuna Ceahlău, un tânăr ce ne-a acaparat atenția prin cuvintele înțelepte pe care le prezintă cu o ușurință de nedescris și prin ambiția de a se lua la trântă cu viața pentru a reuși să răzbească și să devină cineva prin forțele proprii. Aproximativ patru ani de zile a îndeplinit la o firmă foarte cunoscută de “Rent car”, în Cluj și în București, funcțiile de CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE și BUSINESS DEVELOPMENT ASSISTANT. A călătorit mult prin Europa, ajungând până în India, și a cunoscut culturi ,oameni diferiți de la care a preluat tot ceea ce e mai bun: o personalitate frumoasă și un caracter deosebit: “Am întâlnit mii de oameni de toate naționalitățile (lucram predominant cu străini la K.). Oamenii și locurile m-au definit, m-au șlefuit” , ne-a împărtășit Vlad.
Cu toate acestea, s-a întors în țară de fiecare dată pentru că iubește locul natal și pentru că “simt o datorie față de România, de Moldova, în special”, ne-a mai precizat Vlad. Patriot convins, a purtat 10.000 km steagul României, până în India.
Un tânăr modest,dar cu potențial mare , a renunțat la confort pentru a-și deschide propria afacere. E greu la început , însă iubește provocarea, iar noi admirăm astfel de tineri! Nu așteaptă nimic de la nimeni, dimpotrivă, “În principiu îmi doresc să transmit ceva tuturor celor pe care îi întâlnesc și cel mai mult îmi doresc să văd prosperitate în jurul meu.”
Are vise, dorințe, iubește natura și tradiția, însă pentru a schimba ceva, este nevoie de sprijin! Noi avem încredere că în scurt timp numele îți va fi cunoscut de o lume întreagă pentru că materie cenușie deții din plin, iar celelalte calități coroborate, cu siguranță îți sunt temelia afacerii!
Succes, Vlad!

 

 

Alexandra Barb


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult