Vodă Damian – De la Novice la Campion: Povestea unei ascensiuni rapide în lumea Karate-ului și a sporturilor de luptă

Vodă Damian – spirit de samurai – este sportiv al ACS FSA Kenshinkan Academy Bicaz, este un sportiv care are doar 6 luni de antrenamente și a demonstrat că prin muncă și perseverență se poate, el obținând locul – I – la toate probele din cadrul Championship FSA KENSHINKAN KARATE 2023 ediția a II-a:

– FSA Kenshinkan Knock-down

– Kickboxing

– box.

Sunt mândru de evoluția sportivilor mei și le urez succes pe viitor. Sensei mereu în slujba copiilor! Nihil Sine Deo! Osu!

Petrescu Vasile Sebastian

Copiii de genul lui Damian sunt adevărați campioni în devenire, cei cărora ambiția și determinarea le deschid ușile către un viitor strălucitor. Cu o inimă de luptător și o dorință arzătoare de a-și atinge visele, acești tineri merită nu numai să fie încurajați, ci și să fie aplaudați pentru pasiunea lor și pentru curajul de a se ridica deasupra mulțimii.

Damian, tu ești un astfel de copil inspirațional, iar drumul tău spre succes este luminos și promițător. Te felicităm pentru toate eforturile tale și pentru dedicarea ta de neoprit. Cu atitudinea ta de învingător, suntem siguri că vei ajunge departe și că vei face lumea mândră de tine.

Încurajăm astfel de modele de succes să-și împărtășească povestea și experiența cu ceilalți, pentru a-i inspira și motiva pe toți cei care poate încă își caută drumul în viață. Așadar, Damian, mult succes în toate călătoriile tale viitoare și suntem nerăbdători să vedem ce realizări uluitoare vei aduce în lumea aceasta!

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate