http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Vom avea Axial! Reabilitarea Axialului a fost scoasă la licitație

0

Reabilitarea tronsonului DJ 155 F între Izvorul Muntelui și Durău (Axial) a fost scoasă la licitație. Constructorii trebuie să depună ofertele până pe 9 aprilie.

Alocarea celor 29,5 milioane de lei din fonduri PNDL, repartizate de Ministerul Dezvoltării, prin CJ Neamț, reprezintă bani veniți în Neamț
cu ajutorul colegilor de la guvernare!”, după cum afirmă președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

În realitate, încă din august 2018, Consiliul Județean Neamț a început reabilitarea axialului cu lucrarea de la km 0 până la kilometrul 12, de la Bistricioara până în stațiunea Durău, când Ionel Arsene declara ”Contractul de finanțare a fost deja semnat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, iar în perioada următoare vom lansa licitația publică pentru execuția lucrărilor. Drumul axial este unul extrem de important pentru economia județului, dar mai ales extrem de dorit de nemțeni și turiști și mă bucur că am reușit să conving Guvernul României de utilitatea reabilitării lui.”.

Desigur că au fost multe voci care au explicat în fel și chip că Axialul este altul și că din cauza ”deciziilor șefului CJ Neamț asfaltarea drumului axial se mută, temporal, mult în viitor”. Acum când s-a scos la licitație lucrarea de execuție a tronsonului Durău – Izvorul Muntelui, de peste 20 milioane de lei, să vedem ce mai zic vocile care au instigat oamenii să comenteze injurios contra celor care conduc județul și să părem noi niște mincinoși când anunțam cititorii că există și banii, și contractul pentru Axial și lucrarea se face pe etape.

Cine a avut dreptate? Noi, care vă spuneam că există banii și că se licitează pe bucați, iar la începutul lui 2019 se va scoate la licitație și tronsonul Durău – Izvorul Muntelui, sau cei care vă spuneau alte variante?


Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult