http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Vremea va continua sã se rãceascã

0

Luni (6 ianuarie)
Vremea va continua sã se rãceascã, devenind geroasã noaptea, local în centrul, nordul şi nord-estul ţãrii şi izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -2 şi 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -14 şi -2 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, pânã în jurul valorii de -18 grade, dar şi uşor mai ridicate pe litoral. Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai ales în prima parte a intervalului, când în regiunile estice, sud-estice şi parţial în cele centrale, izolat vor mai fi posibile fulguieli, iar în special pe litoral precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în Dobrogea, jumãtatea de est a Munteniei şi în sudul Moldovei, cu viteze la rafalã în general de 55…65 km/h, iar pe arii restrânse, îndeosebi pe litoral, de peste 75…80 km/h. În Carpaţii Meridionali şi de Curburã vântul va continua sã prezinte intensificãri, temporar cu viteze de peste 70…80 km/h, iar zãpada va fi spulberatã. Izolat va fi ceaţã cu depunere de chiciurã.

Marti (7 ianuarie)
Vremea va fi rece pentru aceastã datã mai ales dimineaţa şi noaptea, geroasã local în nord şi centru şi izolat în rest. Cerul va fi mai mult senin, exceptând în prima parte a intervalului regiunile estice, iar noaptea pe cele de sud-est, unde vor fi unele înnorãri. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în sud-estul teritoriului, mai ales pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între -3 şi 5 grade, iar cele minime între -14 şi -3 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -18 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief, izolat se va semnala ceaţã asociatã cu depunere de chiciurã.

Miercuri (8 ianuarie)
Vremea va fi în continuare rece, mai ales dimineaţa şi noaptea, local geroasã îndeosebi în nordul şi centrul ţãrii. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorãri în cursul nopţii în nordul teritoriului, unde izolat şi trecãtor vor fi posibile precipitaţii mixte, ce vor favoriza depunerile de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -2 şi 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -12 şi 1 grad, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei spre -17 grade. Izolat dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief va fi ceaţã asociatã cu chiciurã.

sursa: jurnaldevreme.ro

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult