http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Vreți să știți ce a fost cu adevărat la Revoluție?

0

Revoluția nu a fost revoluție. A fost o lovitură de stat organizată și pusă în operă de unii membri ai PCR cu ajutorul și implicarea Direcției a IV-a a securității din România.

Totul a fost cu aprobarea și instigarea celorlalte puteri comuniste care erau contra lui Ceaușescu, deoarece acesta nu era de acord cu tendințele de deschidere ale blocului comunist (perestroika).

Direcția a IV-a a Securității a primit sprijin, consultanță, de la oameni ai KGB aflați în România, în tot ceea ce privește intoxicarea informativă a oamenilor, crearea de false ambuscade pentru a muri oameni și a se justifica executarea lui Ceaușescu și așa mai departe. Totul a fost o manipulare foarte simplă, ținând cont că s-a făcut asupra unui popor plafonat și care habar nu avea cu ce se mănâncă democrația și libertatea.

După cum a putut observa toată lumea, totul s-a petrecut în zona de operare a Direcției a IV-a a Securității, adica în zona militară. Totul, de la baricade, până la reținerea, judecarea și execuția lui Ceaușescu s-a întâmplat sub coordonare armată. Nu a participat miliția, Securitatea sau alte forțe, ci strict armata.

De ce nu se află adevărul? Foarte simplu. Cei din Securitate care au pus în operă lovitura de stat sunt în continuare printre noi și trag sfori și nu vor fi prea repede descoperiți, deoarece arhivele luate de Armata Română de la Securitate și PCR nu sunt nici acum disponibile în totalitate pentru cei care studiază crimele comunismului și deconspiră securiștii din acele timpuri.

În decursul timpului, în calitate de jurnalist, am avut ocazia să cunosc foști securiști foarte importanți și chiar un agent KGB confirmat de procuratura militară din România ca agent KGB. Am avut ocazia să vorbesc cu militari și gradați care au fost în evenimente și cu mulți oameni care mi-au confirmat că totul a fost o manipulare în care a fost atrasă populația și sacrificați oameni pentru că altfel nu se putea prelua puterea. Unele dintre lucrurile aflate par pentru oamenii normali imposibile, încât nu le-am povestit nici apropiaților ca să nu mă creadă nebun. Din păcate istoria va descoperi și consemna manipularea în care trăiește acum poporul român și sper să se întâmple asta înainte de a pleca trei sferturi din români și înainte de a dispărea 90% din resursele României.

Nimic nu s-a schimbat în ultimii 30 de ani. Pentru a se schimba puterea la Revoluție au murit oameni împușcați și de atunci de fiecare dată pentru a se schimba o putere cu alta trebuie să moară români nevinovați. Mor pe șosele ca să vină altă putere care zice că ne face străzi, mor cu zile prin spitale și noi votăm altă putere care zice că nu vor mai muri, mor arși prin cluburi și vine altă putere care spune că cei dinainte erau corupți și corupția ucide, mor și mor și mor încontinuu români pentru ca de moartea lor să se folosească cei care vor să vină la putere.

Așa zisa Revoluție din România nu s-a terminat. Românii mor cu zile în continuare pentru ca alții și alții să tot vină la conducere, iar cei care nu vor să riște să moară cu zile, pleacă. Am ajuns singura țară din Europa din care a migrat un sfert de populație fără să fie război.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult