http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Weekend cu multă activitate și oameni importanți la Dămuc

0

Prima ediție a evenimentului Hășmaș Maraton din Dămuc/Neamț a fost o frumoasă experiență pentru organizatori și toți cei prezenți.

Le mulțumim tuturor participanților care au avut încredere în stângăcia noastră la început de drum, tuturor voluntarilor, sponsorilor și partenerilor care au ajutat ca acest eveniment să aibă loc.” , au declarat organizatorii.

Ediția a 2-a s-a desfășurat în data de 17 august 2019.

Experiența trăită anul trecut ne dă speranța că devenim mai buni organizatori, în așa fel încât, fiecare participant să se bucure de frumusețile munților Hășmaș, de ospitalitatea noastră și de o bună organizare, nu numai a traseelor, ci și a evenimetului în sine. ” , au mai precizat organizatorii maratonului.

Iată ce a declarat cunoscutul Constantin Adam:

A fost o zi minunată ! La masculin și feminin au fost cei mai buni alergători montani din România . Marathonul a constituit criteriu de calificare pentru Campionatul Mondial din Argentina , titluri naționale pe distanță lungă , masculin , feminin și tineret , întreg staful FRA un concurs foarte tare , super organizat . Felicitări organizatorilor !

Edilul comunei Dămuc, a transmis, de asemenea, câteva cuvinte:

Un Weekend cu multă activitate și oameni importanți la Dămuc …sunt mândru că am putut face comuna noastră cunoscută multor oameni!


sursa foto; Asociatia Juvenala, Gelu Cracana

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult