http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

WiFi gratuit la Spitalul din Târgu-Neamț, pentru angajați, pacienți și vizitatori

0

În cursul lunii ianuarie a.c., la Spitalul Orășenesc „Sf. Dimitrie” din Târgu- Neamț au fost instalate și puse în funcțiune 18 echipamente wi-fi, care distribuie în mod gratuit internet în principalele clădiri ale unității spitalicești.

Dr. Alexandru Pătrașcu- managerul spitalului a declarat că rețeaua wifi va fi disponibilă în mod gratuit pentru toți angajații, pacienții și vizitatorii spitalului.

Parola pentru conectarea la rețeaua WiFi gratuită a spitalului este 12345678.

Rețeaua Wifi este funcțională în următoarele clădiri ale spitalului din Târgu-Neamț: Ambulatoriul de specialitate, laboratorul de analize medicale, Compartimentul de Primire Urgențe (CPU), secțiile de Medicină internă, Obstetrică-Ginecologie, Neonatologie, Boli infecțioase, Pediatrie și Cardiologie, dar și în magazia centrală și zona de birouri.

Scopul introducerii rețelei wifi gratuite este cel de a crește calitatea serviciilor medicale, de a oferi acces la informații pentru pacienți și angajați, posibilitatea utilizării cursurilor online pentru personalul medical, dar și îmbunătățirea legăturii pacienților cu familia.

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult