WiFi gratuit la Spitalul din Târgu-Neamț, pentru angajați, pacienți și vizitatori

0

În cursul lunii ianuarie a.c., la Spitalul Orășenesc „Sf. Dimitrie” din Târgu- Neamț au fost instalate și puse în funcțiune 18 echipamente wi-fi, care distribuie în mod gratuit internet în principalele clădiri ale unității spitalicești.

Dr. Alexandru Pătrașcu- managerul spitalului a declarat că rețeaua wifi va fi disponibilă în mod gratuit pentru toți angajații, pacienții și vizitatorii spitalului.

Parola pentru conectarea la rețeaua WiFi gratuită a spitalului este 12345678.

Rețeaua Wifi este funcțională în următoarele clădiri ale spitalului din Târgu-Neamț: Ambulatoriul de specialitate, laboratorul de analize medicale, Compartimentul de Primire Urgențe (CPU), secțiile de Medicină internă, Obstetrică-Ginecologie, Neonatologie, Boli infecțioase, Pediatrie și Cardiologie, dar și în magazia centrală și zona de birouri.

Scopul introducerii rețelei wifi gratuite este cel de a crește calitatea serviciilor medicale, de a oferi acces la informații pentru pacienți și angajați, posibilitatea utilizării cursurilor online pentru personalul medical, dar și îmbunătățirea legăturii pacienților cu familia.

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult