www.neamtpolitic.ro, primul portal politic din Neamț

0
Neamt politic

www.neamtpolitic.ro este o nouă publicație online ce aparține grupului nostru de ziare și este dedicată exclusiv politicii nemțene. În acest portal cititorii vor găsi știri politice de la toate partidele și politicienii din Neamț.

Publicația www.neamtpolitic.ro va fi una imparțială. Nu veți regăsi în acest portal opinii ale jurnaliștilor, ci doar informații brute, neprelucrate și necenzurate așa cum sunt ele primite de la partide sau politicieni sau cum sunt preluate din instrumentele pe care aceștia le folosesc pentru comunicare.

Aici veți avea ocazia să citiți tot ce au de spus politicienii, toate declarațiile lor contradictorii pe anumite subiecte și veți putea judeca singuri tot ce vedeți, fără să vi se sugereze nimic.

Lipsa de culoare politică va fi reprezentată și fizic în www.neamtpolitic.ro prin publicarea articolelor în format alb/negru. Excepție vor face articolele politice plătite de partide sau politicieni în campanii electorale sau cu alte ocazii, dar nici acestea nu vor beneficia de niciun ”sprijin” editorial din partea publicației, ci vi se vor prezenta materialele integral cum sunt livrate de factorul politic.

Portalul NeamtPolitic.ro va oferi și multe surprize nu foarte comode clasei politice din Neamț, dar fiind vorba de surprize le veți descoperi în timp.

Portalul NeamtPolitic.ro va beneficia de metode de promovare profesioniste ce vor asigura impactul și vizibilitatea.

Click aici – www.neamtpolitic.ro

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult