http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Zeci de nemțeni decuplați de la gaz, deși aveau facturile achitate

0

În urmă cu aproximativ o săptămână 60 de familii, majoritatea din Piatra-Neamț s-au trezit decuplate de la gaz, deși aveau facturile plătite la zi.
Toate aceste familii aveau contracte cu Energaz, un alt furnizor decât cel tradițional, care din a trimis o lista greșită de persoane care trebuie debranșate de la gaz celor de la DelGaz Grid. Aceștia din urmă cu exces de zel s-au apucat de debranșat înainte de data trecută pe lista greșită, fapt care a dus la o zăpăceală totală.

Inutil au arătat oamenii facturi și dovezi de plată celor care au venit să-i decupleze. Pe principiul ”mușchii mei creier nu are” echipa de debranșare a lăsat oamenii cu ochii în soare.

Pe surse am aflat că cei de la OPC Neamț s-au trezit cu zeci de reclamații și au intervenit imediat ”convingându-i” pe cei care i-au debranșat cu exces de zel să reconecteze oamenii la gaz.

Numai la Neamț se poate să fii debranșat de la gaz și tu să ai factura nu plătită la termen, ci chiar în avans, iar pe cel care vine să te debranșeze să îl doară fix la bască că ai tu dovezi de plată și e posibil să fie o eroare.


Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult