Zi de foc pentru salvamontiștii din Neamț. Trei evenimente într-o singură oră

0

Zi de foc, 25 iulie, pentru salvamontiștii din Neamț solicitați să intervină la trei evenimente într-o singură oră. Toate trei evenimentele au fost cu victime ce prezentau fracruri la membrele inferioare.

” Trei intervenții care au solicitat la maxim echipele Salvamont Neamț au fost soluționate cu succes între orele 15 și 19 . Faptul că toate cele trei apeluri de urgență au fost într-un interval orar foarte scurt au testat la maxim capacitatea fizică și logistică de intervenții a dispozitivului de salvare. Două din cazuri grave , fractură de humerus și fractură dublă de membru inferior ( accidente petrecute în zona Cascadei Duruitoarea ) vor fi finalizate în sala de operație . Traumatismul de membru fetei de 14 ani, transportată din zona cabana Fântânele, nu părea atât de grav ,probabil o luxație, dar asta se va vedea de abia după examenul radiologic. Cauza în toate cele trei situații , încălțămintea neadecvată comparativ cu dificultatea și starea actuală a traseelor.” , a precizat Salvamont Neamț.


sursa foto: Salvamont Romania

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult