ZiarPiatraNeamt.RO a mai doborât un record pentru presa din Neamț

0

În ultimele zile, publicația ZiarPiatraNeamt.RO a fost lider de audiențe în Neamț.

Duminică, 15.03.2020, Ziar Piatra Neamț a avut 277.406 vizitatori unici, luni, 16.03.2020, 300.030 vizitatori unici, marți, 17.03.2020, 104.798 vizitatori unici, un record pentru presa din Neamț.

Articolele noastre care au conținut informații utile despre coronavirus au fost distribuite și citite nu doar de zeci de mii de nemțeni, ci și de oameni din toată țara sau din diaspora, care au considerat că informațiile oferite de ziarul nostru local din Neamț sunt de interes pentru toată lumea.

Mulțumim tuturor cititorilor care ne-au distribuit articolele și ne-au considerat una dintre cele mai bune surse de informare la nivel național.

Vă invităm să ne urmăriți în continuare cu încredere, întrucât pe perioada Stării de Urgență vom publica materiale din surse oficiale privitoare la situația COVID-19 din Neamț, din țară și diaspora.

De asemenea, vă rugăm să respectați cu strictețe indicațiile autorităților, informați-vă din surse oficiale și pe cât de mult puteți stați în casă de dragul vostru, al familiei și al întregii comunități.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult