Zona care duce la izvorul din zona Sarata, aproape distrusă – IMAGINI

0

O mână de oameni inimoși, dând dovadă de spirit civic, ecologizau cu ceva timp în urmă zona care duce la izvorul din cartierul Sarata, cunoscut ca „Izvorul lui Jorj”, pentru a o reda familiilor care preferă să-și scoată copiii în natura, dar și celor care de ani de zile consumă apă din acel loc.

Izvorul se află în spatele Bisericii Sarata, iar cei care au băut apă de acolo spun că este este foarte sănătoasă și mult mai bună decât apa îmbuteliată.

Din păcate, un mesaj postat pe pagina de socializare a ONG-ului Comunitatea Noastră atrage atenția asupra faptului că accesul la izvor, dar și placa pe care stătea scris mesajul „Respectul pentru natură este respectul de sine!” au fost distruse.

Anul acesta observăm cu tristețe că au loc tăieri masive de lemn și cum asta nu este destul, au distrus accesul la izvor si placa pe care era scris un mesaj de la cel care în anii ‘90 împreună cu Parohia Sarata Piatra-Neamț au amenajat acest izvor, un mesaj care ne îndemna tocmai la <respect pentru natura!. Ne poate ajuta cineva cu răspunsuri, dar mai ales cu măsuri? Este trist să vezi cum unii construiesc și infrumusetează, pe când alții nu au nici cel mai mic respect fața de ce ne-a oferit mama natură, gratuit.”, este mesajul transmis pe pagina Comunității Noastre.

Citiți și Schimbarea la față a izvorului din Sarata – Izvorul lui Jorj

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult