13 iulie – o zi neagră, marcată de suferință pentru trei familii din Neamț. Cei dragi s-au stins…

Potrivit unui comunicat transmis în această dimineață de reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, echipajele medicale au intervenit ieri, 13 iulie, la următoarele cazuri:

  • în jurul orei 06.11, în Petricani, acolo unde a fost găsit un bărbat de aproximativ 50 de ani fără semne vitale. Potrivit IPJ Neamț, bărbatul a fost găsit spânzurat în incinta unei anexe a locuinței sale. În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acestuia, nu au fost identificate urme vizibile de violență. Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.
  • în jurul orei 09.25, la Poiana Largului, unde o femeie în vârstă de 69 de ani a fost găsită decedată. Potrivit IPJ Neamț, în urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acesteia, nu au fost identificate urme vizibile de violență. Corpul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă. Femeia a fost găsită în grajd de către ginerele acesteia.
  • la ora 21.43, într-un loc public din Poiana Teiului, unde cadrele medicale au identificat un bărbat în vârstă de 83 de ani în stop cardio-respirator. Din nefericire, manevrele de resuscitare nu l-au putut readuce la viață.

Condoleanțe familiilor!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate