Termeni și condiții

Termeni și Condiții ZiarNeamț, versiune actualizată la data de 16.04.2022

ZiarNeamț (website-ul www.ziarneamt.ro sau aplicația de mobil ZiarNeamț) este o publicație înregistrată cu ISSN 2668-5272, editată de Asociația Future din Piatra-Neamț, CIF 21283970 și administrată prin agenția Media PR Grup deținută de firma SC GHICI COMPUTERS SRL, Piatra-Neamț, J 27/1579/2003 , RO 15884908 – contact [email protected]

Utilizarea serviciilor noastre implică acceptarea politicii de confidențialitate și a termenilor și condițiilor prezente. În situația în care nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile ZiarNeamț și/sau cu Politica de confidențialitate, vă rugăm să nu accesați site-ul www.ziarneamt.ro sau aplicația de mobil ZiarNeamț.

Pentru a accesa site-ul/aplicația ZiarNeamț utilizatorii au nevoie de un dispozitiv electronic, acces la internet și softuri care permit accesarea serviciilor noastre: browser/aplicație de mobil. În cazul în care utilizați site-ul/aplicația ZiarNeamț cu acces la internet, este posibil să fiți taxat suplimentar de operatorul care vă asigură serviciul de internet.

Site-ul/aplicația ZiarNeamț nu percepe utilizatorilor săi costuri suplimentare.

Site-ul/aplicația va fi accesat/ă de utilizatori cu scopul consultării conținutului pe care îl furnizăm: știri din diferite domenii de interes, concentrate în proporție semnificativă pe informații din zona județului Neamț, România. În anumite situații, putem furniza informații din țară sau din afara țării în interesul legitim al utilizatorului. Dacă alegeți să accesați și să utilizați site-ul/aplicația, o veți face din proprie inițiativă.

Nu oferim garanția că serviciile oferite de noi vor fi asigurate în permanență, că nu vor apărea erori tehnice sau actualizări ale serviciilor pentru ca utilizatorii să poată accesa din nou site-ul/aplicația.

În cazul unor erori de redactare, a unor informații incomplete, inexacte, vom remedia în cel mai scurt timp problema.

Prin accesarea site-ului/aplicației luați la cunoștință faptul că este posibil ca în anumite situații conținutul să poată afecta emoțional utilizatorii. Din acest motiv, site-ul/aplicația este destinat/ă persoanelor peste 18 ani. Dacă aveți un copil, vă rugăm să nu îi permiteți accesul la site/aplicație fără acordul și supravegherea dumneavoastră.

Utilizatorii care ne oferă prin canalele noastre de comunicare informații cu scopul de a le face publice ne acordă și dreptul de utilizare a acestor informații. În anumite situații, e posibil să modificăm sau să edităm informațiile brute oferite de utilizatori pentru a le adapta politicii noastre editoriale. Cu acordul utilizatorului, sursa informației va fi publicată sau anonimizată, după caz.

Utilizatorii au dreptul să distribuie conținutul nostru prin intermediul rețelelor de socializare prin copierea link-ului (adresei).

Conținutul nostru (text/multimedia) poate fi preluat de alte entități, cu o singură condiție: precizarea sursei.

Ne rezervăm dreptul de a schimba conținutul sau caracteristicile tehnice ale oricărui aspect al site-ului/aplicației în orice moment, în funcție de evoluția tehnologică. În aceste condiții, acceptați că vă puteți afla în împosibilitatea utilizării site-ului/aplicației pe întreaga perioadă a modificărilor sau ulterior.

Termenii și condițiile se pot modifica în orice moment. Aveți responsabilitatea de a consulta periodic această pagină, la fel ca și în cazul Politicii de Confidențialitate.

Pentru orice fel de nelămuriri, sugestii sau reclamații, vă rugăm să ne contactați la [email protected]

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate